Ficăței de pui cu struguri

 De când te-ai mutat de la părinții, pun pariu că uneori îți lasă gură apă după mâncarea de-acasă. Eu zic să încerci ficățeii de mai jos. Recomand să cumperi ficăței proaspeți. că să nu te trezești cu surprize. Nu săra ficăței, decât la sfârșit, și fii tot timpul cu ochii pe ei. Dacă îi gătești prea mult devin uscați și tari.

 Așa că intră în bucătărie cu următoarele ingrediente: 
  
 Pentru un cuplu  


  1.  Se iau ficăței, se spală, și se taie toate firele albe 
  2. Se încinge o tigaie, unde se sotează pentru 2 minute ceapa și usturoiul tăiate felii subțiri. 
  3. Se adaugă ficățeii și se amestecă. După 1 minut, 2 se adaugă paharul de vin și se lasă să scadă. 
  4. Se adaugă, cimbrul, busuiocul după gust. Când vinul aproape a scăzut se adaugă boabele de struguri și se mai lasă cam 2 minute.
  5.  Se sărează și se servește alături de niște cartofi țărănești. 
 S'aveti poftă! 

Labels: , ,