Salată de fasole și roșii

Salata de mai jos este un quick fix. Știi atunci când parcă ai vrea să mănânci dar nu prea, ți-ai găti ceva dar nu ai chef? Ei bine, în acele momente poți să faci o super salată, care te va și sătura. Sau cine știe, poate îți va plăcea atât de mult încât o să o servești ca o garnitură. 
Eu am folosit fasole "ochi negri", dar si cea alba micuță sau untoasă merge la fel de bine. Chiar și cea roșie.

Pentru 2-3 persoane (chiar 4 dacă este folosită ca garniturră) ai nevoie de:
  • 1 conservă de fasole 
  • 2 roșii mari si coapte
  • 1 castravete
  • 1 ceapă roșie micuță
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurită de zeamă de lămâie
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • sare, piper
  1. Roșia se taie în jumătate, se scoate miezul și se taie în cuburi.
  2. Catravetele se taie în jumătate, se scot semințele și se taie de 2, 3 ori pe lungime după care se face cuburi.
  3. Ceapa se taie mărunt.
  4. Se scurg fasolele și se amestecă într-un bol împreună cu legumele tăiate. ulei, zeamă de lămâie și cimbru. Se potrivește de sare si piper șiiiii poftă bună să aveți. 




NewerStories OlderStories Home

0 comments:

Post a Comment