Dip italian de sardine

Sincer nu știu cum se numește rețeta asta, nu îi știu originea și nici nu pot băga mâna în foc că se face cu sardine. Dar find în vacanță, am dat peste această comoară într-un platou de pește cu verdețuri. O să asum ca este de origine italiană, dat fiind țara unde am găsit-o. Și a fost dragoste la prima vedere! Desi combinația brânză + pește nu încântă pe toată lumea eu zic să o încerci.


Ai nevoie de:

  • 100 gr de cremă de  branză
  • 1 fileu de anșoa 
  • 1/4 de ceapă tăiată mărunt 
  • pătrunjel tocat
  • zeamă de lămâie 
  • sare, piper
  1. Se ia fileul de sardină, se scoate osul mare (coloana) și se pune peste crema de brânză. 
  2. Se adaugă ceapa, pătrunjelul și zeama de lămâie și se amestecă bine cu o fuculiță până când se obține o pasta cremoasă.
  3. Se potrivește de sare și de piper. Poftă bună să aveți!




NewerStories OlderStories Home

0 comments:

Post a Comment